PostHeaderIcon St Barnabas Schietstand ontvangt label als trainingscentrum voor Olympische spelen 2012

Op 01 augustus 2009 ontving onze schietstand het label als trainingscentrum voor de Olympische spelen 2012 te Londen. Het project THUISBASIS voor TOPSPORTERS is een grensoverschrijdend initiatief tussen provincie West Vlaanderen en het Syndicat Mixte de la Côte d’Opale in samenwerking met o.a. het Belgisch en Frans Olympisch Comité. Bedoeling is om trainingsfaciliteiten ter beschikking te stellen voor de atleten die deelnemen aan de olympische spelen 2012. Vanuit onze regio is Londen dan ook vlot te bereiken.

Een link naar de bertreffende webpagine vind je hier : http://www.thuisbasisvoortopsporters.com/

Op onze site vindt u informatie over onze club en zijn activiteiten, het beoefenen van de schietsport met zijn verschillende disciplines, etc… Doorzoek deze site op zoek naar de gewenste info. Vindt je deze niet, stuur een mailtje en in de mate van het mogelijke beantwoorden wij uw vragen.

Comments are closed.